Žaga Pogorelc – ponudba

Izdelava lesene embalaže

Izdelujemo leseno embalažo različnih (nestandardnih) dimenzij.

Palete / Oboji / Zaboji

Prevoz

Vršimo lasten prevoz hlodovine, rezanega lesa in lesene embalaže z zunanjimi izvajalci.

Pridobljen  certifikat FSC,  zagotavlja trajno gospodarjenje z gozdom (sledljivost lesa), ob rednem preverjanju evropskih presojevalskih ustanov. FSC certifikat je pogoj za uspešen nastop na trgu, saj prinaša določene konkurenčne prednosti.

Certifikat za opravljanje termične obdelave lesene embalaže – standard ISPM15, daje možnost uporabe mednarodne označbe na leseni embalaži, da je embalaža termično obdelana in iz  Fitosanitarnega spektra varna za uporabo.

Obratovanje žage je zavezano k okoljski odgovornosti, saj s kurjenjem odpadnega lesa v lastni kotlovnici na biomaso, vpliva na ekološko osveščenost svojih strank.

Strategija obratovalnice se nanaša predvsem na ključno osredotočenost na kakovostno ponudbo izdelkov in hitro reagiranje tržišča, strokoven in prijazen odnos do strank, urejeno financiranje, investiranje v razvoj in rast  in s tem zagotavljanje dolgoročno stabilnega in uspešnega poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pridobite našo ponudbo, obljubimo, da se bomo zelo potrudili.

Nudimo samo večje količine (nad ca. 10 m3) posameznih asortimanov, manjših količin izdelkov različnih dimenzij žal ne moremo zagotoviti. Hvala za razumevanje.